neljapäev, 1. jaanuar 2015

Head uut aastat ! Seda otses mõttes HEAD aastat! Kuulasin mingeid ennustajaid, kes rääkisid, et hull aasta on tulemas ja sõda vältimatu. Kuidas mulle ei meeldi need paanika külvajad. Kui inimestel oleks rohkem positiivseid mõtteid, siis oleks ka ühiskond hulga positiivsem. Millegipärast kipume siiski avalikult eelkõige  negatiivseid mõtteid avaldama. Rohkem positiivsust ootaks poliitikutelt, ajakirjanikelt, arvamusliidritelt ja kogu rahvalt.
Postiivsusest veel rääkides. Tegime perega jõulukaardi, mida saata sõpradele ja koostööpartneritele. Kaardile joonistas pildi tütar Eva- Lotta ja kaardile lisatud lumehelbe heegeldas Triinu. Sai väga ilus asi, mida kindlasti tasub alles hoida. Saatsin kokku 40 kaarti. Arvake paljud saatsid vastu. Õige vastus on mitte ükski. Mul tekkis mitmeid küsimusi, et kas asi on minus või milleski muus. Arvaks, et inimesed saadavad kasvõi neti teel siis vastu tervituse, aga isegi neti kaarte tuli käesoleval aastal postkasti vist kaks tükki. Netikaartide hulga vähenemise üle olen muidugi õnnelik, sest see on kõige vähem südamlik moodus kedagi tervitada. Kui aadressikastis on sada netiaadressi, siis kaob sealt kohe isikiku pöördumise soojus. Kas inimesed ei pea oluliseks jõulusid või ei pea nad oluliseks vastata. Isegi kui mõni mind ei kannata, oleks siiski viisakas vastata. Või pole inimestes enam viisakust.
Olgem positiivsed ja hoidkem ja austagem inimesi enda ümber. Head uut aastat kõigile!

Juhiti juba tähelepanu, et üks koostööpartner andis kingituse (Margna) ja teine helistas ja tänas (Sass). Vabandan ja tänud neile. Ega see polegi isiklik, aga üldine tendents, et enam ei märgata inimesi enda ümber on murettegev. Isegi Rahvatujurikkuja üks skets jutustas sellest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar